Može neki link na govor biskupa Škvorčevića, što je on i gdje rekao? Izgleda da je on objasnio ono o čemu sam ja pisao. Rješenja očito ima, ali su ona nedovoljno prezentirana odnosno, određeni "tradicionalni" i kvaziliberalni krugovi su se potrudili da se ostavi dojam kako je krucijalno i najbitnije za Sinodu, hoće li se ili neće neki rastavljeni ili istospolac pričestiti. Dok je pastoralna afirmacija postojećih rješenja ostala potpuno zapostavljena. Pa to je stvarno žalosno.
Možda je preuzvišeni g. biskup razgovarao s Eugeniom Scalfarom; u tom slučaju nebitno je što je rekao, jer će ionako biti demantirano, kao što biva demantiran i sadržaj svakog stanovitog intervjua s tim gospodinom Scalfarom (glavom i bradom ih demantira nitko drugi doli Papin PR Federico Lombardi).
Evo još jednog primjera nazovi intervjua tog krajnje bezobraznog talijanskog ljevičara sa Svetim Ocem Franjom
http://rorate-caeli.blogspot.com/2015/1 ... orite.htmlNe znam kako ga Papa uopće trpi i kako (npr. na jednoj od svojih konferencija za štampu) sam decidirano ne demantira laži te talijanske komunjare, jer svi znamo da Papa NIKAD nije dao intervju takvom podlom lažljivcu? Ne znam kako će se bez takvog demantija izbjeći da svijet prestane vjerovati demantijima jadnog padrea Lombardija, s obzirom na to koliko taj Scalfari izmišlja.