Citat:
Rio - ako ja moram u liječnika i ne znam gdje onda ti svakako trebaš ispitati svoju pismenost i dobronamjernost jer ja nisam spominjao CD nego knjigu... Dakle.. opet brkaš... da dokažeš neodrživo...
Ništa ja ne brkam. Tebi se brka, dobronamjerno i održivo. Provjeri:
Snenom je čak i omot knjige sporan.. šta mu tamo smeta.. - što ima bijele sandalice, što li? Citat:
pa eto počnimo od sandalica nisu to nikakve "sandalice" nego cipele kupljene u Rimu i to od krokodilske kože.. (Velečasni sudac je to rekao u jednom intervju" da on više voli skupe cipele gdje mu je noga komotna" ) ovome nemam komentara...) dok ljudi prevrću po kontejnerima.. biskupima se istražuju automobili. (za komentar ću uzeti uzrečicu dotura Luiđija: "imbečile")..
Može. Počnimo. Čini se da si sve Sudčeve intervjue čitao. Zar nisi imao što drugo raditi? Jel to isto bilo dobronamjerno motivirano ili kako? Da je tebi osobno Sudac rekao tako za cipele, drugačije bi se dopisivali, a ovako nisi dalje od razine 24 sata. Pa onda još moralni zaključci iz toga. Meni je
to za komentar "imbečile". Plus dodatni komentar - Bog nije siromašan. Mene bi zanimalo kako ti potrošiš svoju plaću? Zapravo, ne bi, jer sigurno nam slijedi samaritanska basna o tome.
Citat:
Što se tiče njegove odjeće na knjizi (a i CD) je zloupotreba liturgijskih predmeta u profane svrhe -- zar nije svetogrdno gledati one mitre (iako nisu originalne biskupske mitre) na glavama raznih ispičutura koji blagoslovljaju "krštavaju vino"
Ovo prvo za Zlatka je nategnuto i potpuno neodrživo - nema govora o profanoj svrsi. Ovo drugo se slažem. Ali je paralela sa Zlatkom neukusna. Ponavljam, nisi dobro provjerio koji te motivi navode da pišeš i govoriš protiv njega. Moja je tvrdnja i dalje da je to grijeh zavisti.
Citat:
Koliko sam ja poznat ili ne poznat samo ću ti reći da me je 24 sata proglasio 3. na listi od deset naj svećenika... ma nije to uopće važno..
Nevjerovatno. - Komentiram ti odmah kako čitam odlomak po odlomak. Uopće nisam prvo sve pročitao, pa napisao ono gore za 24 sata, sad tek vidim da se sam s njima potkrijepljuješ, sam si se razotkrio. Čovječe, tebe svagdje ima, svagdje se javiš, upoznaš javnost sa sobom. Trebao si biti na prvom mjestu, ali što ćeš mlađi stižu pa te Zlatko bez truda kao tvoga pretekao. Tja tja.. ts.. ts. ts. Ja sam prvo mislio da si ti ok. Ali sam promjenio mišljenje. Ne sjećam se s jednim izuzetkom kad sam doživio tako taštog i samodopadnog klerikalca kao ti. Ona tvoja pisanja o 10 000 posjeta tvojoj web stranici, pa ono što sam već pisao o jajavcu - ja ovo, ja ono (zapravo mislim da mi je Barnaba pobrisao), pa pročitajte na
mom webu to i to svako malo, kakvo razmetanje. Olabavi puno.
Citat:
i kad sam mu rekao da njegov prijevod falsificiraju (neću detalje) ukorio me da ne govorim zlo o ljudima...ali kad se otkrilo...
Da da, ti tvoji razboriti uvidi, tvoja razlučivanja.. Tvoj istančani pronicljivi duh.. Jel i to opet poanta te priče?
Citat:
Don Božo Medvid
Citat:
divan čovjek (i jedan od rijetkih svećenika koji mi je zahvalio za poslane materijale ) ma u ostalom što ja tebi imam govoriti..
Da da, kreneš opet u hvalisavom tonu (kod svih si ti nešto zaslužan), onda nekako napipaš da se hvališ, pa ti ipak bude lakše da se obrušiš na mene. Kuku lele.
Citat:
Tebi nije sveto liturgijsko odijelo.,. s njim se može rugati kakao hoće...
Ma šta ti znaš šta je meni sveto? Neću se ni braniti od tih svisoka gardova ni nabadajućih ocjena.
Citat:
mislim da sam sa svoje strane završio diskusiju.
Odi spat, jutro je pametnije od večeri.