Noa sprema lađu
...Samo ptica je preko milijun...i kako ih pohvatati... il je tada bilo manje ptica? A kolko je još na kopnu i u vodi..drugih životinja?
Kakva je poruka nama...da se Bog brine o svakom biću---to da, joj...kolka bi morala bit ta korablja?
1. U tekstu piše...noa od svih životinja u arku uzme par...muško i žensko...OD SVIH životinja...Meni zbunjujuće.
....
Di naći pravo tumačenje?
Arka bila malena...koja je po/r)uka teksta?
2. Ako postoji neka web stranica...na noj odgovori na nerazumijevanja nečega...iz SZ ili NZ... što, Giovi, ne staviš link...neki naputak kako do toga? Joj, pa zanima me i Jona...3 dana u utrobi kita!
Giovi molim negi link... Di naći tumačenje o tolkim životinjam u arki.?
Nije naglasak poruke na tome koliko je bilo životinja, to može biti zanimljivo nekome iz znatiželje
3.Ne ja...ne vjerujem da netko traži...zar TOČAN broj?
„Ne, Bog neće dopustiti da ljudska zloća u potpunosti zavlada! On će se pobrinuti za svoje pravedna stvorenja (i ljude i životinje) i preko pravednika će se potruditi da se pravda ponovno uspostavi."
4.Napisao sam i ja da se Bog brine o svakom biću...DA BUDE BOLJE, ali...
Noa i sinovi potomci su Adama i Eve...Bog satire sve ljude...I sve životinje na zemlji.
Pišeš---
da se pravda ponovno uspostavi! Onda Bog preko Sema, Hama i Jafeta...zar i Noe?... napuni opet Zemlju ljudima...Gle...pa mi smo potomci ovih...Noe i sinova!? Pitam direktno Giovi...Vjeruješ li ti...u toj arki...da su bili pradjedi i prabake naših konja...lavova, slonova i - - - komaraca i buha?...Možda Potop nije bio svuda...na svoj zemlji?...ako znaš---imaš nešto di imamo odgovore...mooolim te---stavi to ovdje!