U nedjelju, Gospa od Karmela, meni najdraže mjesto, crkva prepuna, najviše mladih, meni najdraži svećenik, koji me u djetinjstvu krstio, pričestio, krizmao, sve u malo vremena (druga priča) drži propovijed. O Gospi Karmelskoj i Gospi općenito, pa se afirmativno dotaknuo Međugorja. Svi tamo vjeruju u Međugorska ukazanja, a svako malo organizira se hodočašće.
Pa kako i ne bi kad su nas tamo od početka vodili svećenici našeg dekanata.
Pa R- Marija, pater Fridl i svi gosti koji su bili a spominjalo se Međugorje, govore o tome kao činjenici.
Zapravo, ova me propovijed potakla da shvatim da velika većina vjernika i klera u HR ima Međugorje u srcu. Pa i u svijetu. Baš je na Mladifestu u Međugorju ove godine svjedočio Jim Caviezel, glumac Isusa iz "Pasije". On je obraćenik, vjernik, obratio se u Međugorju:https://rastimougospodinu.com/jim-caviezel-meugorje-je-promjenilo-moj-ivot/
Tako da, džaba papi Franji, džaba Kutleši, plodovi Međugorja su jaki i konkretni, a o njihovima neću, ne znam ih.
Đaba tebi Jim Caviezel i pater Fridl, ako ti papa Franjo nije bog i batina.
The Pope possesses full and supreme power of jurisdiction over the whole Church, not merely in matters of faith and morals, but also in Church discipline and in the government of the Church. (De fide.)