Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto tra 21, 2026 03:43

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 784 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 53  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Čet srp 06, 2023 20:30 

Nadam se da se fra Petar Ljubičić koji ima prije smrti nešto objaviti ne ismjehuje s Bogom, jer me dojmila njegova vjera i pozitivnost.

Kaže se ismijavati, ismijava...

Vrh

PostPostano: Pet srp 07, 2023 11:16 

Ma gle njega, mislila sam da ti bolje ide ćirilica...
Inače, referirala sam se na adrijaninu rečenicu: " jer se Bog ne da ismjehivati."
Izigravati lektora na forumu, ti su najjači.

Vrh

PostPostano: Pet srp 07, 2023 12:26 

Ma gle njega, mislila sam da ti bolje ide ćirilica...
Inače, referirala sam se na adrijaninu rečenicu: " jer se Bog ne da ismjehivati."
Izigravati lektora na forumu, ti su najjači.

Ne mislim ništa loše samo mi para uši kad čujem ismjehivati to ide i Adrijani.

Vrh

PostPostano: Pet srp 07, 2023 16:19 

Je li to sinestezija, kad netko "čuje" napisano?

Vrh

PostPostano: Pet srp 07, 2023 20:42 

Ne mislim ništa loše samo mi para uši kad čujem ismjehivati to ide i Adrijani.

Ismjehivati je po Hrvatskom jezičnom portalu prava hrvatska riječ: znači izrugivati.
ismjehívati (se komu, koga, što) nesvrš. 〈prez. ismjèhujēm, pril. sad. ismjèhujūći, gl. im. -ānje〉

A ismijavati također može:
1. (koga, što) učiniti smiješnim, izvrgnuti podsmijehu

Vrh

PostPostano: Čet srp 20, 2023 10:53 

U nedjelju, Gospa od Karmela, meni najdraže mjesto, crkva prepuna, najviše mladih, meni najdraži svećenik, koji me u djetinjstvu krstio, pričestio, krizmao, sve u malo vremena (druga priča) drži propovijed. O Gospi Karmelskoj i Gospi općenito, pa se afirmativno dotaknuo Međugorja. Svi tamo vjeruju u Međugorska ukazanja, a svako malo organizira se hodočašće.
Pa kako i ne bi kad su nas tamo od početka vodili svećenici našeg dekanata.
Pa R- Marija, pater Fridl i svi gosti koji su bili a spominjalo se Međugorje, govore o tome kao činjenici.
Zapravo, ova me propovijed potakla da shvatim da velika većina vjernika i klera u HR ima Međugorje u srcu. Pa i u svijetu. Baš je na Mladifestu u Međugorju ove godine svjedočio Jim Caviezel, glumac Isusa iz "Pasije". On je obraćenik, vjernik, obratio se u Međugorju:https://rastimougospodinu.com/jim-caviezel-meugorje-je-promjenilo-moj-ivot/
Tako da, džaba papi Franji, džaba Kutleši, plodovi Međugorja su jaki i konkretni, a o njihovima neću, ne znam ih.

Vrh

PostPostano: Čet srp 20, 2023 15:44 

U nedjelju, Gospa od Karmela, meni najdraže mjesto, crkva prepuna, najviše mladih, meni najdraži svećenik, koji me u djetinjstvu krstio, pričestio, krizmao, sve u malo vremena (druga priča) drži propovijed. O Gospi Karmelskoj i Gospi općenito, pa se afirmativno dotaknuo Međugorja. Svi tamo vjeruju u Međugorska ukazanja, a svako malo organizira se hodočašće.
Pa R- Marija, pater Fridl i svi gosti koji su bili a spominjalo se Međugorje, govore o tome kao činjenici.
Zapravo, ova me propovijed potakla da shvatim da velika većina vjernika i klera u HR ima Međugorje u srcu. Pa i u svijetu. Baš je na Mladifestu u Međugorju ove godine svjedočio Jim Caviezel, glumac Isusa iz "Pasije". On je obraćenik, vjernik, obratio se u Međugorju:https://rastimougospodinu.com/jim-caviezel-meugorje-je-promjenilo-moj-ivot/
Tako da, džaba papi Franji, džaba Kutleši, plodovi Međugorja su jaki i konkretni, a o njihovima neću, ne znam ih.

žalosno koliko neposluha,svi ti svećenici i vjernici

Vrh

PostPostano: Čet srp 20, 2023 17:51 

Đaba tebi Jim Caviezel i pater Fridl, ako ti papa Franjo nije bog i batina.

The Pope possesses full and supreme power of jurisdiction over the whole Church, not merely in matters of faith and morals, but also in Church discipline and in the government of the Church. (De fide.)

Vrh

PostPostano: Pet srp 21, 2023 15:27 

žalosno koliko neposluha,svi ti svećenici i vjernici

Uvjerena sam da će jednom istina biti priznata, a do tada, ljudi srcem vide...
Kakav neposluh? Pa prvi su nas svećenici vodili tamo.
Hvarski vikar svaki dan prenosi na svom facebooku događaje iz Međugorja.

Vrh

PostPostano: Pet srp 21, 2023 22:54 

Ovo je jedina istina i već je priznata --“Imajući u vidu sve što je ovaj Biskupski ordinarijat do sada istraživao i proučavao, uključujući poruku prvih sedam dana navodnih ukazanja, može se mirno ustvrditi: Gospa se u Međugorju nije ukazala”.“Ako se prava Gospa, Isusova Majka, nije ukazala – kao što nije – onda su sve to samozvani vidioci, tobožnje poruke, tzv. vidljivi znak i navodne tajne”, naveo je biskup mostarsko-duvanjski.

Vrh

PostPostano: Sub srp 22, 2023 20:00 

Svećenici vode jer ljude interesira, a ljudi idu jer ih svećenici vode.. I tako ovca ovcu vodi..
Blaženo je biti ovca, ali čini mi se da se ovdje radi također i o neinformiranosti (tj. namjernom zatvaranju očiju jer je sve danas dostupno).

Vrh

PostPostano: Ned srp 23, 2023 11:28 

Ovo je jedina istina i već je priznata --“Imajući u vidu sve što je ovaj Biskupski ordinarijat do sada istraživao i proučavao, uključujući poruku prvih sedam dana navodnih ukazanja, može se mirno ustvrditi: Gospa se u Međugorju nije ukazala”.“Ako se prava Gospa, Isusova Majka, nije ukazala – kao što nije – onda su sve to samozvani vidioci, tobožnje poruke, tzv. vidljivi znak i navodne tajne”, naveo je biskup mostarsko-duvanjski.

Nije to uopće istina. To je bilo jednostrano i Vatikan to nije prihvatio kao konačan stav već je izuzeo Međugorje od lokalnog biskupa i ono sada ima svog biskupa koji upravlja svetištem.

Vrh

PostPostano: Ned srp 23, 2023 11:31 

Svećenici vode jer ljude interesira, a ljudi idu jer ih svećenici vode.. I tako ovca ovcu vodi..
Blaženo je biti ovca, ali čini mi se da se ovdje radi također i o neinformiranosti (tj. namjernom zatvaranju očiju jer je sve danas dostupno).

Jesi ti uopće vjernica? Tako govore ateisti za kršćane. U Međugorju se spašavaju mnoge duše i hvala Bogu da je dostupno.

Vrh

PostPostano: Ned srp 23, 2023 14:09 

Nije to uopće istina. To je bilo jednostrano i Vatikan to nije prihvatio kao konačan stav već je izuzeo Međugorje od lokalnog biskupa i ono sada ima svog biskupa koji upravlja svetištem.

taj stav ti vrijedi dok se ne donese drugačija odluka.

Vrh

PostPostano: Ned srp 23, 2023 14:11 

Jesi ti uopće vjernica? Tako govore ateisti za kršćane. U Međugorju se spašavaju mnoge duše i hvala Bogu da je dostupno.

u svakoj crkvi se spašavaju mnoge duše i hvala Bogu da je to tako.A da Bog krivim crtama ravno piše vidimo i u međugorju gdje nije sav taj silan narod ostavio na milost i nemilost manipulatorima

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 784 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 53  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata