Zaista se nadam da je ovo što si napisao neki očajan pokušaj šale.
Nije šala, čista podrugljivost.
Inače, objava u našem jeziku ima više značenja.
Slažem se.
Primarno je značenje (prema HJP-u) "javna obavijest o čemu, oglas upućen javnosti". Dakle, ono što sam objavio na ovom portalu jest objava. ... nitko ovdje nije govorio o nekakvim nadnaravnim objavama.
Jarane moj! Šta odmah nisi rekao da objava koju si nam ovde objavio nema nadnaravni karakter?!

Ja sam pomislio da je ta objava koju si ti ovde nama objavio, nešto kao definicija nečeg. Koliko vidim, nisam jedini kojeg je odvelo na krivi trag. Kad si nam objavio objavu o homoseksualcima, citiram;
Homoseksualac je netko tko ima protunaravan osjećaj privlačnosti prema istome spolu, međutim shvaćajući poremećenost takvih nagnuća živi u celibatu. Homoseksualac, dakle, ne čini nikakav grijeh.
Majkićka te pitala, citiram;
Gdje si ti vidio ovakvu definiciju?
Kaže definiciju. Tako sam i ja pomislio - definiciju. Dobro, sad znamo da nije definicija nego je objava. Oko toga smo na čisto. Sad mi ni jasna samo jedna stvar oko te objave, ni mi jasno zašto nam ne želiš otkriti izvor te objave. Otkrio si da nadnaravna nije, vredu poštivam. Nisam skeptičan, ali ako bi baš poželio saznati izvor te objave, bi mi ti napisao ovde. Razmeš kaj me kopka?! Kak da ja znam da je ta objava točna, gdje to mogu provjeriti?! Prvo šta te Majkićka pitala oko te objave, citiram;
Nemoj ni njoj šta zamjeriti, ona je tada spomenula riječ "definicija", ni ženska mogla znati da se radi o objavi. Ali kad si nam objavio tu objavu o homoseksualcima, prvo šta se nekako čovjeku nameće jest baš to što te Majkićka pitala, citiram;
Hoćeš li nam konačno otkriti odakle ti ta objava o homoseksualcima?!