Nema to nikakve veze sa gnosticizmom
Ne želim uopće razmišljati u smjeru da mi obični smrtnici određujemo Bogu, Stvoritelju šta će reći preko Gospe u ukazanjima...tako da Bog ima suvereno pravo određivati šta i kako...pa i da se spominju tajne koje će se otkriti 7 dana prije ostvarenja istih
Kad ti ne bi imao sklonost prema gnosticizmu ti bi uvažio činjenicu da je Bog javno objavio sve što je potrebno za spasenje, a nikada nije preko tajni objavljivao ono što je potrebno za spasenje. Koja je uopće korist od tih tajni koje će se otkriti 7 dana prije ostvarenja istih? Jesi ti ikada razmišljao u tom smjeru?
hrki je napisao/la:
Tako si meni u temi Ratovi , religije... rat u ukrajini dva puta nabacila neke teze da sam ala gnostik, da imam tajna znanja??
Moguće da je tebe pozitivno ili negativno "imresioniralo" da jako puno znam o toj temi pa to nisi mogla svariti...a jako puno znam jer jako puno čitam zadnjih 30 godina...spominjao sam ti tri knige američkih autora koji o ratovima koji se sada događaju već su pisali prije 25,30 godina!
ili ako te nije dojmilo, onda je ono suprotno
To je šuplja priča bez realnosti i jasno je da se tako tješiš poslije debakla tvojih teza koje su identične velikosrpskim i velikoruskim pričama. Admin je dobro napravio jer ti je zabranio postavljanje predugih i neprestanih postova i tako te poštedio sramoćenja, a nas ostale poštedio davljenja foruma s velikoruskom propagandom.
hrki je napisao/la:
...ti jako malo znaš o geostrateškim planovima i igrama amerike i GB pa ne možeš stvoriti pravilan mozaik onoga šta se događa i šta su krajnji planovi anglosaksonske oligarhije....ako je itko gnostik onda je to britanska kraljica/kralj, oligarhija oko njih , te američke obavještajne službe
Kod njih trebaš tražiti tajna znanja, tajne okultne planove i gnoze , a ne kod katolika koji razotkrivaju koje zlo oni rade po svijetu!
Zašto bih uopće igdje tražila tajne gnoze kada je sve što je potrebno za spasenje javno objavljeno?