Mnoštvo proglašenih i neproglašenih svetaca katoličke Crkve je dijelilo to mišljenje i živjelo vjeru na taj način. Modernim ljudima je to preteško i pomisliti, a kamoli nešto napraviti po tom pitanju.
Lakše je čitati knjige od 200 stranica i slušati satima podcaste VG, davati vjerodostojnost porukama, ukazanjima i drugim nadnaravnim pojavama.
pričao sa sa nekoliko muslimana uživo o Isusu i iz prve ruke sam vidio šta misle o našoj vjeri i Isusu Kristu...Isusa ne priznaju za Boga...posebno im ne neprihvatljivo Sveto Trojstvo!
Na njihovim forumima sam više puta polemizirao i tamo sam vrlo dobro vidio da ih je nemoguće obratiti na katoličanstvo! Da si samo vidjela njihova razmišljanja i grube stavove bilo bi ti jasno! Vjerujem da ne poznaš nijednog muslimana kada tako pričaš
VG je naivan kada misli da bi mi laici trebali ići u neke svete misije preobraćivanja muslimana...čovjek ima dobre namjere , ali to je neostvarivo
Ako se neki musliman u BIH preobrati na katoličanstvo to neće biti zbog svjedočenja i djelovanja katolika laika, nego samo i jedino zbog Božjeg djelovanja, zbog same božje Milosti!
Njih samo Božja milost , samo Božji dodir može obratiti
Oni su monoteistična religija, oni su u islamu na ovim prostorima već duže vrijeme, oni se po djelovanju susjeda kršćana s kojima su bili u neprijateljstvu preko 450 godina skoro nikada ne obraćajuć itd...tko imalo poznaje povijest ovih prostora i njihov mentalitet taj zna o čemu pričam
Njih je jako, jako teško obratiti, skoro nemoguće...govorim o čisto ljudskom djelovanju
Npr. u egiptu, u Zeitunu se na koptskoj crkvi mjesecima ukazivala sjajna silute Gospe, to je trajalo jako dugo i jako se malo muslimana obratilo na kršćanstvo!
To tvoje podcjenjivanje ukazanja i poruka u Međugorju koje ja često spominjem, samo pokazuje tvoju sljepoću i ograničenost!
Kada ti kao fol " velika katolkinja" i neki borac protiv antimodernizma ni pod razno ne vjeruješ u Gospu međugorsku i spradaš se na sve načine sa tim ukazanjima, možemo samo zamisliti šta muslimani u Bih misle u vezi Gospe međugorske i njezinog sina Isusa Krista!!