jelenab je napisao/la:
Pozdrav svima,
budući da ne znam više kome da se obratim, molim vas za savjet ukoliko mi možete pomoći.
Dakle, problem je u tome što bi htjeli krstiti dijete. Nažalost, ispada da to nitko ne želi.
Dobro nam dosla drago sestro...Ne vjerujem da nitko ne zeli da krsti dijete...tu je veliki nesporazum...jer ti ne shvacas,da tako ne moze...nije ispravno..
Citat:
Suprug i ja imamo odvojena mjesta prebivališta, u župi u koju ja spadam prema mjsetu prebivališta nisam nikada bila na Misi, gravitiram prema drugim mjestima. Ona je rođena u drugom gradu....
!
Dosta komplicirana situacija,s vase strane...ne,sa strane Zupe i Svecenika..Covjek mora imati inditet,i uvjek treba znati kome pripada...zar ne.?
Citat:
Osim toga htjeli bi ju krstiti na dan kad je rođena, a to pada radnim danom. Ispada da je to nemoguće. Stvarno ne razumijem ZAŠTO je to toliki problem....Htjeli bi samo krstiti dijete.
A,zasto "Krstiti na rodjendan????"
Stvarno ne razumijem ZAŠTO je to toliki problem[/size] Vjerojatno ces cuti prave odgovore ovdje od svecenika,ali moje misljenje je da problem lezi u vama...jer ne shvacate VRIJEDNOST SAKRAMENTA KRSTENJA [size=150]Htjeli bi samo krstiti dijete.
Htjeli bi samo krstiti dijete.Ne shvacam sta si htjela reci s tim...SAMO..krstiti..? Sta si s tim htjela reci...?
Citat:
Jako sam žalosna kad vidim da nikome kome sam se do sad obratila nije do toga u stvari stalo. Stekla sam dojam da je to stvar potvrda, stvar rasporeda - stvarno ne razumijem zašto dijete ne bi mogli krstiti na jutarnjoj Misi radnim danom??? . Ne želim od taga raditi cirkus i stvarno bi htjeli da je to na njen rođendan
Uh,ti draga sestro ne zelis praviti cirkus... A SVECENICI S KRSTENJEM DA PRAVE CIRKUS,tebi za volju,po tvojoj mjeri i zelji???
Citat:
Lijepo vas molim, da me uputite na osobu koja nije izgubila "pravu nit stvari" jer bi prvenstveno htjela i da takva osoba krsti moje dijete.
Unaprijed puno zahvaljujem
Svasta se danas u nasem svijetu dogadja..Moj savjet je da potrazis nekoga,tko ce ti prvo ...OBJASNITI STA JE SAKRAMENAT KRSTENJA...
Nadam se da ces uskoro pronaci rijesenje...onako kako RKC nalaze za krstenje...
Do tad,zelim ...Mir i blagoslov kuci tvojoj....!
A i mnogi drugi cu sljedeci mjesec....potraziti termin..na..09.09.09....samo to ne vrijedi za Sakramente...