Peta kolona, zeloti, tradicionalisti, kako god, kada se spomene poslušnost rade odmah diverziju. 'A savjest', 'a grijesi' itd. Ne što je njima do toga, nego radi prikrivanja vlastitog otpada, neposluha, a što je stanje do kojeg se nije došlo preko noći.
To su im oni Toma Blizanac i njegov brat Marko, te onaj Vice John Batarelo isprali mozak. Vidi dokle čovjek može zalutati sa pravog puta;
Po ovom pitanju Uzinić je običan karijeristički manipulator koji ambon koristi za svoju promociju.
I da ga sad pitaš zašto si to napisao?! Prvo što će ti reći savjest mi tako govori. Zanimljivo, kako meni moja savjest govori sasvim drugačije?! Znači! Ili moja ili tvoja savjest laže. Jer nemoguće da su i jedna i druga u pravu. E sad! Tko je taj koji će prosuditi čija savjest je u krivu?! Tu sam te čakao.

Hoće li to biti Vice John Batarelo?!

Već sutra se na ovom forumu može pojavit netko tko će napisati da njegova savjest njemu govori kako je nadbiskup Dražen Kutleša običan karijeristički manipulator koji ambon koristi za svoju promociju. I postavlja se pitanje: šta sad?! Hoćemo li slušat tog koji će se sutra ovde pojaviti i napisati to?! Ili ćemo se voditi Kristovim riječima;
KKC 87 Pamteći Kristovu riječ apostolima: »Tko vas sluša, mene sluša« (Lk 10, 16), vjernici poučljivo prihvaćaju naučavanje i smjernice, koje im pastiri daju u različitim oblicima.Vidi ovog dokle je zabrazdio, citiram;
Ili ti ne znaš čitati s razumijevanjem. Napisao sam da u potpunosti priznajem Svetu Misu, ne bih mogao biti katolikom kada ne bih "priznavao" Svetu Misu. A drugi je problem što pripadnici novus ordo sekte misle da je novus ordo Misa. Novus ordo nije misa i "služe" ga gotovo uvijek lažni svećenici (osim ako je netko ređen prije 2 V.K.). Ništa što sam napisao, dakle, nije laž. U katedrali se istinski nije služila Misa već desteljećima, a Svetu Misu itekako priznajem. Što se ove sektaške heretične skupine na forumu tiče, koliko god je malo vjerojatno nadam se i molim za vaše obraćenje.
Novus ordo i notorni heretici, tj. antipape nemaju veze sa Crkvom.
Šta je korjen ovakvog pisanja?! Ustanovili smo nekoliko postova prije. Jedna jedina riječ - oholost. Pa sad ti slušaj i slijedi takve, daleko ćeš dogurati.